Wie is Erik

erikErik Smidt, Bouwallrounder, is een eenmanszaak die al sinds 1996 bestaat. De naam zegt het al; allrounder in de bouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Voor grote (ver)bouwprojecten of heel specifiek maatwerk.

Een groot voordeel van een bouwallrounder is dat alle kwaliteiten in 1 persoon aanwezig zijn, zodat er geen andere partijen ingehuurd hoeven te worden, hetgeen in de praktijk vaak tot onnodige vertraging en miscommunicatie leidt. De lijnen zijn kort en plannen kunnen makkelijk worden bijgesteld.

Historie

Erik Smidt behaalde in 1989 de diploma s MTS Werktuigbouwkunde en Motorvoertuigen. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als vrachtwagenmonteur en automonteur nam hij de stap om in 1996 voor zichzelf te beginnen. Zijn werkzaamheden waren al vanaf het begin zeer uiteenlopend van aard. Van het intimmeren van charterschepen tot het maken en plaatsen van een dakkapel op een huis. Het is juist de variatie in de werkzaamheden die hem zeer aanspreekt. Met name de niet alledaagse projecten en projecten op maat maken het werk zeer de moeite waard.